Logo plakat face_logo

NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ!!!
MÁJUSTÓL AZ ALÁBBI VÁLTOZÁS LESZ!

Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Most már akkora a csapatunk, hogy szükséges egy különálló információs rendszer.
Találtam egy megfelelő szolgáltatást erre a célra. IOS, Android illetve Web-en is elérhető.

Májustól minden információ csak az új felületen lesz elérhető. Itt tudtok majd üzenetet is küldeni. Illetve egyéb információk lesznek láthatók: mennyi edzésen vett részt, tudtok jelezni jöttök-e az adott edzésre, fizetéssel kapcsolatos teendők, naptár, stb… Látjátok ha nem lesz edzés, egyéb eseményeket tudok koordinálni. Egyenlőre csak angol nyelven elérhető. De nagyon egyszerű a használata. Adok hozzá segítséget.

Április 7-25 között  lesz lehetőség tesztelésre. Nyitok és mindenkit berakok egy “Próba” nevezetű csoportba /majd megérted/. Mellékeltem segítséget a regisztrációhoz aminek a lényege, hogy azzal az email-el kell regisztrálni amit nekem megadtattok az adatlapon

/NE használd a google vagy facebook regisztrációs lehetőséget/.

Ha már másik email-t használsz /fontos, hogy használatban lévő cím legyen/ vagy nem kaptál email-t jelezd felém privátba.
Tehát Április 7-én várható egy email aminek a feladója az "Instateam" a tárgyban pedig "admin: Sándor Molnár" lesz. Tudsz az emailem érkezése előtt is regisztrálni csak nem lesz látható csoportod.

Az összes facebook csoportot illetve messenger csoportot megszüntettek legkésőbb júniusig.
A nyilvános csoport megmarad marketing céljából.

Végre lesz egy olyan felületünk ami csak a SanDa-val foglalkozik. Hiszem, hogy nagyon megfogja könnyíteni a kommunikációt és az információ áramlást ez a rendszer. Remélem gördülékenyen fog menni az átállás. Barátkozzatok vele. Hamarosan fogok csinálni egy rövid videót, hogy miként könnyíti meg a SanDa-s életünket.

Az alábbi helyek valamelyikén tudsz regisztrálni.
WEB
Android
IOS

Videó segítség Klikk ide...

ÚTBAIGAZÍTÁS MI HOL TALÁLHATÓ

ÚTBAIGAZÍTÁS MI HOL TALÁLHATÓ

Klikk a képre!

Üdv, Edző Bá